“Challenge & Survival”

 

 

Dat is waar Albatrack Adventures voor staat. Beleef het "echte" outdoor gevoel. Albatrack verzorgt actieve avontuurlijke vakanties om nooit te vergeten.

 

Outdoor Adventure

Onze ervaren, vakbekwame begeleiders, veelal docenten lichamelijke oefening , weten wat plezier in bewegen is. Niemand hoeft zich een minuut te vervelen. Maar het unieke van de "hikes" van Albatrack is dat ze niet uitsluitend om de activiteiten draaien. Gezellig napraten bij een kampvuur, het slapen in tenten doen je het ware outdoor leven ervaren!

 

 

Go with the best……….go Albatrack…!

 

Multi - active & Fun Voor wie op "Big Adventure" wil gaan kiest voor multi – actief d.w.z. dat er meerdere outdoor activiteiten in een vakantie worden gedaan. Plezier in bewegen staat voorop!

 

All-in survival weekenden Een Ardennen week of weekend is naast leuk, spannend en vermoeiend ook een uitstekend middel voor het ontwikkelen van zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, eigen initiatief. Albatrack heeft instap "Survival" en ATB weekenden waar je individueel of met een groep op kunt inschrijven.

 

Teambuilding Ondanks dat het zowel individuele als groepsvakanties betreft staan we als een team aan de start en komen we samen over de finish. Dat geldt voor elke dag en bij elke activiteit. Bij Albatrack doet iedereen mee. Samen uitdagingen aangaan en overwinnen is ons motto. Tegelijkertijd krijgt iedereen de ruimte zijn eigen grenzen te leren kennen en te verleggen.

 

Van A tot Z uw geslaagde vakantie of weekend is onze zorg. Daarom zorgt Albatrack letterlijk voor alles. Alle equipement, de tenten, de kookspullen, het eten, tot en met de verbanddoos en een compleet programmaboek voor de deelnemers. Ons Albatrack team is 24 uur per dag voor u aanwezig voor instructie, hulp en desgewenst advies.

 

 

 

Ervaar het zelf hoe ontspannend een actieve vakantie kan zijn!

Klik op landen en bekijk de opties.